Gyermekfelügyelet - Munka kisgyermekkel
Mit kínál a Munka kisgyermekkel program

Kapcsolat

MUNKÁLTATÓKNAK MUNKAVÁLLALÓKNAK Hírlevelet kérek Kérdésem van Tudástár

 

 

 

 

 


 

victum.hu www.artima.hu
A projektet támogatjaA projektet támogatja


© Copyright
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
2014

Gyermekfelügyelet

Milyen esetekben?

A gyes/gyed alatti képzések esetében általában fennáll a gyermekfelügyelet problémája. A MUKI-ban azt figyeltük meg, hogy a szülők kétharmadának volt valamilyen segítsége, így nem volt szükség külső segítségre – a szülők  egyharmada azonban nem tudott volna együtt dolgozni velünk támogatás nélkül.

A szolgáltatást tehát azon munkáltatóknak ajánljuk, akik a gyes / gyed időszaka alatt kívánják biztosítani munkavállalóik képzéseit, workshopokon való részvételét vagy akár céges találkozóit, vagy azoknak, akik a már dolgozó kolléga gyermek miatti távollétének időszakát – a munkatárssal egyeztetve – próbálják mérsékelni, házi gyermekfelügyelet biztosításával.

Hogyan és kikkel?

A szülőknek szervezett programok idejére a gyermekfelügyeleti lehetőséget általában a Magnet Közösségi Házban  biztosítjuk, amely az IFKA épületétől öt perc sétára található (Andrássy út 98.). A hangulatosan berendezett helyiségben képzett felügyelők vigyáznak a gyermekekre előzetesen regisztrált igények alapján. (kihúztam, mert pont hogy az van, hogy ő szól és ő egyezteti le – nem??)  A munkáltató a tényleges szolgáltatásért fizet: csak a ténylegesen igénybe vett bébiszitterórák kerülnek kiszámlázásra.

Választható házi gyermekfelügyelet is; a szolgáltatás ezen fajtáját azok a szülők veszik igénybe, akik számára lényeges a gyermek megszokott környezetének és napi ritmusának megtartása.

 

Milyen eredménnyel?

A 180 szülő körülbelül egyharmada kimaradt volna a programokból, ha nincs a MUKI által szervezett gyermekfelügyeleti lehetőség; a képzések után a szülők sok esetben keresték meg privát vonalon is a megismert bébiszittereket.

Referenciáink

44 képzési nap alatt biztosítottunk csoportos felügyeleti lehetőséget, a MUKI Kávéházak alatt pedig a Magnet Házban folyamatosan igénybe vehető a gyermekfelügyeleti szolgáltatás. 

Kapcsolat:
 
Kálmán Edina
program-
menedzser
 
kalman@ifka.hu
+3620 581 2822

 

Hírek

2015.03.07.
Ez az első teszthír

 

bezár
vissza előre